Sidor

fredag 24 februari 2006

Gräsänka

Jahaja! så sitter jag här ensam i mörkret, nyligen hemkommen ifrån jobbet. Maken är på Gotland med jobbet så jag får sova själv hemma i natt vilket inte händer ofta... det kommer att bli svårt att somna i den stora mörka lägenheten.

vad har jag annars haft för mig idag förutom att jobba... jag åt en supersmaskig lunch på papas tapas tillsammans med A och Dila. och så kikade vi lite på bokrean men jag hittade inget särskilt.

Jag känner verkligen att jag är medlem i klubben för meningslöst bloggande just nu =) Jag har absolut noll att raportera på bebisfronten, förutom att jag möjligen skulle kunna svära för att maken är på gottland när jag troligtvis har ägglossning men vad spelar det för roll... vi lyckas ju ändå inte på egen hand. Så jag får väll fortsätta med mitt meningslösa bloggande fram till den 8 mars när ivf-karusellen startar.

jag skulle ju kunna låta bli att skriva alls fram tills dess men det är ju inget roligt.

2 kommentarer:

Astillbe (Busan) sa...

Nä, du måste ju fortsätta att skriva fram till IVF-cirkusen startar ju!

Hoppas det gick bra för dig att sova, själv gillar jag inte heller att somna själv. Det är helt ok att få vara själv hemma emellanåt, men just sovandet är trist. Jag brukar alltid lämna tv:n på då...

Kram!

Linda (Gosan) sa...

hihi!

jag tror inte att jag skulle kunna låta bli, det är alldelses för roligt att blogga =)

Jag lämmnar också tv:n på, vi har timer på vår tv som tur är...