Sidor

tisdag 13 mars 2007

Promenad och lunch

Idag har jag och Linus träffat M och lilla E.

Först promenerade vi i det vackra vädret till tuna park, väl framme där fick vi börja med att besöka amningsrummet och mata småkillarna. Sedan skulle småttingarna sövas så att mammorna fick äta i lugn och ro =)

I väntan på att småttingarna skulle somna promenerade vi omkring och tittade på en massa alldeles för söta kläder till småkillarna, men hör och häpna ingen av oss köpte någonting!! (Jag vet att det finns vissa där ute som annser att detta är ett mindre mirakel eftersom jag brukar ha synnerligen dåligt inflytande på folk när det gäller shopping)

När mammorna var mätta och belåtna gjordes ett försök att byta en vara på kapahl vilket fick avbrytas till förmån för ett nytt besök i ammningsrummet. När båda småkillarna var mätta och belåtna igen promenerade vi hem.

Väl hemma igen avslutade eftermiddagen med ammning, en timmes skrik, panik och magknip lite ammande och mera skrik, panik och magknip som endast kunde avhjälpas med brahms vaggvisa och vaggande i valstakt... När Linus väl slappnade av avslutade det hela med ett par ordentliga rapar sedan somnade han gott.

2 kommentarer:

Madde och Elias sa...

E (och M) tackar för igår, och inte förrän idag inser jag att det du berättade igår inte alls märks här ju... Varför tänkte jag inte så långt igår. Hade aldrig kunnat gissa ens. Idag är vädret ännu bättre ju, måste nnog gå ut en stund snart.

Linda (Gosan) sa...

Hehe! Jag har blivit rätt bra på att kompensera för det och lära mig att arbeta runt det =)

Ja, vädret är ännu bättre idag, jag var på vippen att ringa och kolla om ni ville promenera idag oxå men så blev vi butiksvakt istället.