Sidor

söndag 20 maj 2007

Reclaim the closet

I helgen har jag påbörjat rensningen inför vår flytt om lite drygt en och en halv månad* Jag har börjat med att rensa igenom kläderna i garderoben som jag inte har kunnat ha sedan innan graviditeten. lite mer än hälften är utrensat och ska skänkas till myrorna eller liknande *SKÖNT*

Jag är riktigt inponerad av mig själv faktiskt, jag har grymt svårt att skiljas ifrån kläder och brukar i vanliga fall rensa garderoben och ställa upp påsarna på vinden och sedan några månader senare så hittar jag påsarna igen och släpar ner dem och så hamnar kläderna i garderoben igen utan att jag för den skulle använder dem...

Som bonus har jag börjat lägga ut saker till försäljning på tradera oxå.

Nu är det no mercy i rensarträsket!!

*Vi ska äntligen flytta till en lägenhet med hiss och badkar och som bonus två ballkonger... idag har vi inget av det tidigare nämnda.

3 kommentarer:

En Södertäljebos Liv II sa...

Härligt med nytt boende. Sen är det alltid skönt när man kommer så långt att man kan rensa ut, jag ska ta en tur på vår vind och se vad jag hittar där. Törs bara inte gå dit själv, ska leja min mor nu när jag är dagledig (sjukskriven)

Camillas lockar sa...

Bra med Tradera! Så tjänar man en slant också!

Fröken Isakson sa...

Åh du får lära mig hur man lägger ut på tradera. Då kanske jag kan släpa ner någon påse från vinden.... som jag släpade upp för nån vecka sen.