Sidor

fredag 15 juni 2007

Suck och pust!

Det är VERKLIGEN INTE ROLIGT att flytta längre!! Tidigare tyckte jag att det var jätteroligt att flytta, nu hatar jag det... vi har flyttat aldeles för mycket, från e-tuna till stockholm, från stockholm tillbaka till e-tuna och så varför inte tillbaka till stockholm igen... och sedan tillbaka till e-tuna och så ett par vändar inom e-tuna. BLÄ!

Jag vill bara knäppa med fingraran och så ska hela flytten vara färdig och den här lägenheten städad och så kan jag ägna mig åt att inreda och piffa i den nya lägenheten.

Idag har jag tagit tjuren vid hornen och ringt och pratat med de nuvarande hyresgästerna om när vi kan få nycklarn och försökt pruta på persiennerna som de vill sälja till oss... Han ville ha en summa och maken prutade 500 kronor vilket JAG får meddelan och bli utskälld för *surar* Jag antog rollen som våpig fru som inte törs ta några beslut utan att prata med sin man (yeah right, thats me... NOT!) och sade att jag skulle prata med min man och återkomma.

Jag hatar verkligen att pruta och förhandla om pengar med människor vilket bådar gott inför framtiden när jag ska löneförhandla... därför antog jag den passiva rollen som våpig liten fru.

Eftersom jag inte fick tag på maken på en gång så ringde jag tillbaka en kvart senare och sade att jag hade pratat med maken och att HAN gick med på de 500 kronorna extra... eftersom jag inte har någon egen vilja... hihi! Ibland är det riktigt roligt att spela menlös.

Nu ska jag sluta svammla och gå och lägga mig istället!

2 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Hihi, jag skulle vilja se dig som våpig fru ;).

Linda (Gosan) sa...

Hihi! Det kan jag tänka mig =)