Sidor

måndag 16 juli 2007

Har man inte jobb så skaffar man sig

I vår nya lägenhet finns det ett badrum på övervåningen och en toalett på nedervåningen. I badrummet finns det förberätt för tvättmaskin... problemet är bara att det inte finns plats för en "fullbredds" tvättmaskin och vi har både tvättmaskin och torktummlare sedan tidigare. På toaletten på nedre plan finns platts för tvättmaskin och torktummlare men inget är förbetett och det finns heller ingen golvbrunn.

Med tillåtelse ifrån vår hyresvärd har vi nu efter mycket möda och stort besvär kopplat in tvättmaskinen på toaletten på nedervåningen. Kravet för att vi skulle få göra detta var att vi lät vattnet fån tvättmaskinen rinna ut i taletten och inte koplade det till avloppet.

När vi hade kopplat in tvättmaskinen igår så sa jag till maken att jag kommer att på sätta en stor fet lapp på tvättmaskinen för att komma ihåg att sätta i slangen i toaletten varje gång vi ska tvätta.

Det gick inte ens 24 timmar innan jag glömde det första gången... Och naturligtvis gick vi hemmifrån oxå.

Döm om min förvåning när jag kliver in på toaletten och upptäcker att jag står i flera cm högt vatten!! och slangen hänger fint på sin krok på sidan av tvättmaskinen... Tur att jag bara hade kört ett snabbprogram.

Tur att det är våtrumms matta en dryg decimeter upp på väggen.

Så efter mycket svabbande är nu ordningen återställd igen.

2 kommentarer:

En Södertäljebos Liv II sa...

Du får skylla på att du har nån slags amningsdemens *S*. Dit vi ska flytta så finns redan tvättmaskin och torktumlare installerat som tur är.

Fröken Isakson sa...

Usch vad trist. Det är ju sååå typiskt. Jag skulle också glömma det.