Sidor

lördag 21 juli 2007

Mamma och pappa tid

Igår kväll gick jag och maken på bio. Det var första gången vi gjorde någonting ensama tillsamman sedan Linus föddes.

Linus var klädd i pyamas och tankad med både gröt och tutte och så mätt att han nästan såg i kors. Packad i vagnen och på strålande humör, redo för en promenad med sin moster A-S. Eftersom maken nu hade åkt på min förkylning och hosta så tog vi försäkerhetskull med en termos med the till honom för att undvika hostatacker av den torra bioluften (the behövdes aldrig) Vad gör man väll inte för att få lite tuman-hand-tid.

För säkerhetskull hade jag packat en extra portion gröt i skötväskan utifall han skulle bli hungrig... Och självklart hade jag mobilen i knät hela tiden!

De första två timmarna av filmen förflöt utan att någonting hördes av Moster och son. Sedan kom ett sms med en förfrågan om hur mycket vatten som skulle vara till grötpulvret... ytterligare 10 minuter gick sedan kom ett sms till "vi är vid bion om två minuter" Det var bara att lämna biomörkret och gå ut och mata en synneligen ilsken son och sedan återlämna honom till mostern och återvända till biomörkret. Kanske inte det optimala biobesöket... Men men det funkade det oxå...

Det var föresten Pirates of the caribean 3 vi såg. Rekomenderas varmt.

2 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Låter ju underbart! Vi har inte varit iväg ännu. Bara separat med bonusdottern. Iiiinte riktigt samma sak :-)

Dila sa...

Vad duktiga ni är!! Mamma och pappa-tid är oerhört viktigt för att förhållandet inte ska knaka i fogarna. Puss på er!!!