Sidor

måndag 6 augusti 2007

Senil?

Jag har tappat minnet. Jag glömmer saker hela tiden och går ständigt och funderar på vad det är jag har glömt nu. Men det är inte det värsta. Den här månaden har jag glömt två födelsedagar varav den ena var en 30-års dag. SKÄMS!

Från och med nu sätter jag larm i mobilen om jag ska göra eller komma ihåg någonting som är någorlunda viktigt för annars är risken stor att jag glömmer bort det. Och det är inte likt mig. Jag brukar komma ihåg födelsedagar och saker jag ska göra. Almanackan har jag mest haft för att ha backup och för att kunna titta tillbaka om några år och se vad jag har haft för mig.

Jag måste köpa en mindre almanacka oxå för min filofax tar alldeles för mycket plats i skötväskan. Är sugen på en sån här men kan inte bestämma mig för vad det ska stå på framsidan...

Ska det vara så här? Är det hormoner som gör mig senil för att jag bara ska tänka på att ta hand om mitt barn eller är det kanse sömnbristen som spökar? Eller håller jag bara på att bli senil?

4 kommentarer:

Madde och Elias sa...

Har du glömt att Linus blir 6 månader idag också kanske? ;-)
Grattis från mig och Elias i alla fall!

Linda sa...

Haha! Nej, det kom jag faktiskt ihåg =)

Linus hälsar och tackar

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag tror att det är sömnbrist, i alla fall är det så för mig.

Och sen blir man ju lite insnöad på mat/blöjor/sömn när man inte gör något annat hela dagarna, men det tror jag försvinner när man kommer ut i verkligheten igen.

Linda sa...

Kattmamman - jag hoppas det.