Sidor

söndag 23 september 2007

Skräp också!!

I fredags eftermiddag ringde jag och bokade dop till Linusen (eftersom dopklänningen är nästan färdig nu).

Det fanns två datum att välja mellan med den prästen som jag vill ha, jag bokade in det första som infaller om ca tre veckor annar skulle vi få vänta till i början på december.

Tyvär så var församlingsgården upptagen men om vi inte var så många så kunde vi hyra en annan liten stuga som ligger vid kyrkan, den skulle rymma ca 35 personer. det räcker nog resonerade jag och bokade den.

Efter att snabbt ha skrivit ihop en gästlista konstaterade jag att det står 56 personer på den... Skräp också!!

Jag körde huvudet i sanden och tänkte att de har nog tagit det säkre före det osäkra och säger att det får plats färre än vad det egentligen får plats och dessutom så är 8 av gästerna barn under 6 år och de kommer ju inte att sitta stilla så de behöver inga egna stolar att sitta på. Vi får nog plats...

Idag ringde jag min vän E som har varit i den lilla stugan och jobbat för att kolla hur stor den egentligen är, och hon tycket att det "lät mycket med 35 personer i den lilla stugan"... Skräp igen!!

Alltså är det till att antingen banta gästlistan med 20 personer (vilket är nästan omöjligt), hoppas på att inte alla kan eller boka om till i början av december och hoppas på att församlingsgården är ledig då.

SKRÄÄÄÄÄÄP!!!

1 kommentar:

En Södertäljebos Liv II sa...

Aj då! Vi ska boka tid imorgon för dop till Melvin, jag bantade listan från 50 namn till 35 och jag hoppas vi kan boka något ställe att ha fikat på, annars får vi tränga in alla hemma (vi äger för tillfället 3 stolar, 2 fotöljer och en 3-sits soffa *S*).

Hoppas det löser sig för er.