Sidor

tisdag 19 februari 2008

Fix ide´

Emmelanåt få jag fixideér, saker jag hakar upp mig på. Det kan handla om ett klädesplagg eller en pryl som jag har sett i förbigående och sedan helt plötsligt så får jag för mig att jag vill titta på prylen/klädesplagget igen och då hittar jag det inte. Då kan jag bli lite småmanisk och leta leta länge och envist tills jag hittar saken.

När jag väl har hittat den så är det inte säkert att jag köper den men jag har åtminstonde hittat den.

Sedan i julas har jag letat efter en tvålflaska från cultdesign som har varit slut precis överallt nu har jag hittat den i en webbshop

Min senaste besatthet handlar om ett par rosa snickarbyxor(inte sådana jag hade när jag var gravid utan sådana som man snickarar och målar i), jag vet att det finns för jag har sett det på TV men jag hittar dem inte någonstans! Är det någon som vet var man hittar rosa snickarbyxor så snälla tala om det för mig så att jag kan få lite sinnesro.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Försökte också leta efter rosa arbetsbyxor åt dig - verkar vara svårt. Kanske någon profilreklamare någonstans, eller färga ett par vita. Har du förresten fått mitt mail angående fredag? Ps. är ju lite besatt jag också ibland, letar och letar.... ds. Lena

Linda sa...

Ja, de är svåra att hitta... Kniper det får man väll färga som sagt. Japp, jag har fått och svarat =)

Fröken Isakson sa...

Jag e likadan...kan bli helt manisk över en sak...som jag bara MÅSTE ha hehe.

Du, de där rosa verkar värre med. Håller med ovanstående, det kanske bli att färga. Men jag blir så less för jag vet att jag sett rosa, eller rättare sagt cerisa nånstan. Eller maila Äntligen Hemma och kolla :)

Kram

Anonym sa...

du hittar rosa arbetsbyxor på www.protecty.se. Mvh Pter