Sidor

fredag 2 maj 2008

Fortsättningen

Linus sov mest hela dagen igår, när han var vaken var han mest ledsen.

Igår kväll fick han feber och sov bara om han fick sitta nära nära helst mot min bara mage. Till sist lyckades jag lägga ner honom och få honom att fortsätta sova.

När han vaknade i morse var han MYCKET piggare och hungrig! Han var inte så nöjd med de knappa 1½ dl majsgröt som serverades till frukost.

Han lekte lite och kröp omkring en del. När han sedan blev trött och ville komma upp i famnen och vila upptäckte jag att någonting hade runnit ut ur ena örat. Ber maken hämta en liten ficklamapa och lyser i örat. Det är rött och kladdigt. Bara att ringa sjukvårdsrådgivningen igen för tredje gången sedan igår. De tycker att vi ska söka läkare. Ringer vårdcentralen och får veta att jag kommer att bli uppringd 14.10. Bara att vänta alltså...

Jag förbereder mig på att det kommer att sluta med ett besök till akuten eftersom det med största sannolikhet inte kommer att finnas några läkartider kvar.

14.40 ringer de tillbaka och vi får tid klockan 15.00. Bara att sätta sig i bilen och åka.

Efter lite kikande, lyssnande och ett stick i fingret kommer dommen... visst är det hål på trummhinnan, öroninflamation på ena sidan. Pencilin i 5 dagar.

Inte undra på att han har varit ledsen lilla hjärtat. Han måste ju ha haft jätteont!

2 kommentarer:

Madde sa...

Stackars Linusen... :-( Hoppas han kryar på sig snabbt. Elias hälsar.

Fröken Isakson sa...

Nämen lilla stackaren. Krya på dig lilla Linus.

Kram