Sidor

måndag 5 maj 2008

Samma pucko?

Mina fotsulor har domnat bort. Det började med tårna för ett par dagar sedan och har sedan fortsatt bakåt under foten.

Idag ringde jag sjukvårdsrådgivningen (igen) och fick prata med en blase' sköterska som undrade om jag hade några konstiga sjukdommar(?) och sedan lika blase' säger att det låter ju som en nervskada... Självklart har jag tänkt den tanken själv men jag blir så arg när man bara häver ur sig sådana saker utan att tänka på att man faktiskt kan skrämma folk halvt från vettet med ett sådant sätt. Hon tycket att jag skulle ringa vårdcentralen.

Det var säkert samma pucko som den här gången

Jag har ringt vårdcentralen oxå (igen) så får vi se vad de har att säga.

Uppdatering: Jag kom fram till vårdcentralen och fick prata med en jättebra manlig sjuksköterska som sade att det antingen är B12 brist eller en nerv som kommit i kläm i ländryggen. Jag ska böraja med att be sjukgymnasten kolla på ryggen när jag ska dit på onsdag och om inte han hittar något så ska jag höra av mig igen så får de göra en B12-utredning på mig. Men det var i allafall inget livshotande som mäniska på rådgivningen gav sken av.

3 kommentarer:

Tess sa...

Kanske vore bra att kolla vitaminer och mineraler på dig. B12 brist kan ge domningar och stickningar. B12 kan man äta som tablett så det är ingen fara.

Hoppas att dom kan hjälpa dig på vårdcentralen.

Tess sa...

Tänk, ska jag byta jobb kanske?! Vad jag kan ;) Hoppas att det löser sig hos sjukgymnasten.

Linda sa...

Tess - hihi! Ja, det kanske du ska göra =) Det hoppas jag oxå, ska dit om en stund.