Sidor

måndag 8 september 2008

Inskolningsrapport

Det går sådär bra...

Han gråter varje dag när jag går.

Av tre dagar förra veckan då jag lämnade honom mellan 9.30-11.45 matvägrade han två av dagarna och satt bara i frökens knä eller i sin vagn större delen av tiden.

Idag när vi kom till dagis började han gråta redan när vi var på väg mot dörren för att gå in och ta på galonisar och stövlar... När jag skulle hämta honom sov han och snyftade fortfarande i sömnen. Och han hade inte ätit.

Det tar på krafteran att varje dag lämna en gråtande Linus som sträcker armarna efter mig, även fast jag vet att han slutar gråta 30 sekunder efter att jag har gått.

Tanken var att i morgon skulle vara sisita inskolningsdagen och fr.o.m onsdag skulle det köras "ordinarie" tider men Linus inskolning är förlängd veckan ut. Vilket betyder att det inte blir någon tenta för mig på fredag. Med det spelar ingen roll, dagis måste funka annars kan jag inte plugga iallafall.

Det är dessutom första tentan på terminen så jag kan alltid plugga i sommar och skriva tentan i höst. (Jag utgår iskallt ifrån att omtentan kommer att krocka med nästa tenta och jag tänker inte försöka plugga till båda tentorna och kugga båda. då skjuter jag hellre upp den här tills i höst.)

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Usch vad jobbigt att det inte funkar. Och synd på tentan. Men jag förstår om du inte kan plugga när tankarna är nån annanstans. Hoppas det löser sig snabbt med dagis. Kram kram

Linda sa...

fröken isakson - Nej, det är inte kul alls!!! Jag hoppas oxå att detr löser sig snart.

Lex sa...

Hoppas att det blir bättre snart! Själv börjar jag oxå få lite ångest, bara 2 veckor till lilla J:s inskolning börjar. Kram