Sidor

söndag 4 januari 2009

Rasar

Målet efter en graviditet är väl oftast att gå ner till vikten man hade innan man blev gravid. Det har jag gjort och dessutom 8 kilo till. Jag trodde att jag skulle börja gå upp när jag slutade att amma men det är ett bra tag sedan och jag blir bara smalare och smalare och vågen fortsätter att peka neråt. Sist jag ställde mig på den visade den 52 kg. Så lite har jag inte vägt sedan jag träffade maken för 12 år sedan.

Jag vet att det sicker i ögonen på många när man gnäller över att man är smal men nu är det inte roligt längre. Folk börjar ju tro att jag är sjuk.

13 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Nä hua nej, det är ju inte kul om det blir för mycket oavsett vilket håll det är åt. Kram kram

Fröken Isakson sa...

Glömde säga, vilken snygg layout på bloggen. kram

Jenny sa...

Hej.
Jag skyddar inte dom inläggen, jag har bara inte skrivit på ett tag om IVF, har annat i huvudet just nu, som bröllopet ;)
Så fortsätt gärna läsa.
Ska sätta mig ikväll och läsa din blogg, har du skrivit något om IVF i den?
Då kanske jag får bolla lite frågor till dig?!
Kram

Tess sa...

Nej, det är inte roligt åt det hållet heller. Om det fortsätter kanske du ska gå och kolla upp dig lite. Hur har det gått med pirret i fötterna?

Neråt i vikt kan man ju bl a gå om man har en sköldkörtelrubbning (som jag) och då är det bra att få koll på det. Jag går ner i perioder och då går jag och tar ett litet blodprov och så justeras medicinen lite.

Du ... du gillar ju att pyssla. Kom på det när jag surfade på en väninnas pysselblogg, den skulle du nog gilla!

http://hialos.blogspot.com/

Linda sa...

Fröken I - nej, det är ju inte det... Tack hittade den på en sida som har en massa bakgrunder till blogger =)

Jenny - Du kan börja läsa i februari 2006 tror jag eller söka på ivf så får du upp de inläggen. Du får gärna bolla med mig

Tess- det försvann av sig själv efter ett tag. Kanske ska kolla upp det där med sköldkörteln... ska kolla pysselbloggen =)

Jenny sa...

Hej.
Tack för att du kommenterade i min blogg, på det sättet fick jag kännedom om din blogg.
Jag har läst, från februari 2006 och fram till dess att ni fick ert efterlängtade +, och det gav mig lite hopp inför vår IVF.
Som jag förstår, så tog det ca 3 månader från dess att ni blev kallade till du plussade?!
Jag är jätte spruträdd, och ett tag när jag satt och läste här i din blogg, kom tanken "jag skiter i IVF" men jag får helt enkelt stå emot min sprutfobi =)
Vi står i kö, och hoppas bli kallade till oktober/november i år.
Kram

Camillas lockar sa...

Ja, många tittar snett när man gnäller över smalhet. Många! För min del innebär det att mina kollegor tydligen frågar mina chefer om jag är anorektiker. Suuuuuuck.

Linda sa...

Camilla - Roligt att du fortfarande tittar in! Ja, hela högstadier fick jag dras med anorektiker stämpeln nu tror alla att jag har sköldkörtelproblem.

carina sa...

hej hej , såg din blogg genom jennys, hoppas det är okej att jag kikar förbi. hur får man in besöksstatistik i bloggen, skulle va kul att ha...
carina

Jenny sa...

Skrev ett inlägg i min blogg imorse, och länkade där till dig. Hoppas det var ok?!
Ha det gott / Jenny

Linda sa...

Carina - Det är klart att det är ok. Det finns flera olika räknare som man kan använda från tex sitemeter och susnet, det är bara att gå in på deras sida och registrera sig och sedan följa instruktionerna. Jag har en från susnet.

Jenny - Klart att det är ok.

sara sa...

Jag fixar fika till dig på söndag så tittar jag på när du tar min del också!
kram

Linda sa...

Sara - Gör du det, det går bra =) Det enda det kommer att leda till är att jag blir hög på socker ;-)

Kram