Sidor

onsdag 21 oktober 2009

Nattsudd

Vaknade för två timmar sedan ungefär av att mina luftvägar var totalt uttorkade för att jag är täppt i näsan och har andats med öppen mun hela natten med resultatet svidande hals, och ansiktet (eller snarare bihålorna) värkte. Värker gör även min arm fortfarande vilket begränsar sovställningarna något.

Efter ett par glas vatten sved halsen mindre men den lille stackaren som sov tryggt i min mage vaknade istället av kallduchen och visade sitt missnöje med att möblera om i magen. Dessutom började näsan rinna istället så jag gav upp och satte mig här istället så nu har jag kollat vad folk har haft för sig på facebook, spelat lite farmville, kollat bloggar och rensat bort inaktiva bloggar i min rss-läsare.

Kanske är dax att göra ett nytt försök att sova en stund till innan det är dags att starta upp den här dagen.

God morgon på er.

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

HIhi vännen, du kunde ringt mig. Här har det inte heller blivit mycket sova. Tack för trevlig shopping igår. Måste ta nya tag sen när vi är fit for fight hihi. Kram Linda

Fröken Isakson sa...

Jag har utmanat dig i min blogg :D.

http://frokenisakson.wordpress.com/2009/10/21/utmaning-10/

Kram L

Anonym sa...

Hej
Tyckte det var konstigt med väldans få uppdateringar från dig men nu förstår jag varför - jag har varit på den andra bloggen hela tiden.
Kram Lena