Sidor

måndag 20 mars 2006

Bla bla bla

Jahaja! Så sitter jag här igen och ska försöka skriva något vettigt... Men jag har verkligen INGENTING vettigt att raportera, Jag får väll helt enkelt fortsätta med mitt meningslösa bloggande nio dagar till*. Och försesten så känns det inte som om jag har någonting vettigt för mig överhuvudtaget just nu, det borde ju mitt inlägg igår har bevisat om inte annat. Jag bara såsar omkring i väntan på besked om hur det blir med skolan, Jag skulle ju kunna ta tag i min andra restuppgift som är en hemtenta men det vore ju seriöst så det är farligt! Den har jag ju faktiskt hela sommaren på mig att fixa. Jag börjar inse att det är fler än Dila som har dålig karaktär...

Vad har jag då haft för mig idag? Jag har varit och "jobbat" i symaskinsaffären och så har det varit syjunta här på kvällen, den sista deltagaren gick hem för en liten stund sedan. Med andra ord har hela dagen gått i sömnadens tecken.

Kan försesten berätta att sedan jag för ett par mornar sedan tittade på Oprah till frukost har lidit av tvångstankar. Det var ett program om bh-ar och jeans. de var bla. ute på stan och filmade folk med illsasittande jeans och så hade de bla. en "stil" som de kallade för: muffin top syndrome = tajta låga jeans där kärlekshandtagen hänger över kanten. Och genast går tankarna till mina nya grymt läckra esperit-jeans... det kan nog vara lite muffin-varning på dem, för de är GRYMT låga i midjan, utan skärp skulle jag inte kunna böja mig framåt utan att visa hela rumpan. Inte för att jag är överviktig eller ens i närheten men i ärlighetens namn så skulle nog lite sit-ups inte skada.

Och så vips har jag skrivit ett av de längsta inläggen på länge, men om vad då? Bara en massa svammel.

*Spraystart 29 mars

2 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag tyckte att det var trevligt att läsa.

Skönt med lite svammel ibland :-)

Kram

Linda (Gosan) sa...

Hihi! Det känns skönt att höra att det faktiskt finns mäniskor som gillar att man svamlar lite ibland.

Kram!