Sidor

söndag 16 september 2007

Svårbloggat

Jag har drabbats av en bloggspärr... kan inte blogga, tycker att allting bara käns som klubben för inbördesbeundran när jag skriver om vad jag och Linusen gör på dagarna.

Det var MYCKET lättare att skriva om branlösheten och kampen för att få Linus.

Jag ser oxå på besökstatistiken att det inte är lika många besök längre så bevisligen är inte mitt bloggande lika intresant längre.

Hjälp mig i rätt riktning, vad vill ni läsa om?

6 kommentarer:

En Södertäljebos Liv II sa...

Jag gillar din blogg precis som den är, du ska skriva det du vill skriva om, det är ju din blogg och det är ju ditt liv och din vardag.

Jag stannar i alla fall kvar och jag läser troget alla inlägg :)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag har inte heller lika många läsare längre. Men det ser jag som något ganska naturligt... det är mer spännande att läsa om bottenlös förtvivlan än att läsa om någon som mår bra och går till parken.

Men jag mår så mycket bättre nu, så jag skulle inte vilja byta ut mitt tråkiga bloggande mot en miljon läsare om det innebar att jag bara en dag till skulle vara tvungen att må dåligt.

Vi som stannat kvar och läser din blogg, vi tycker om den precis som den är (nu talar jag för mig själv egentligen) och vi tycker att det är intressant att läsa om din och Linus vardag och allt som händer er!

Camillas lockar sa...

Mitt bästa tips är att skriva om det DU vill skriva om! Skit i alla andra (låter lite hårt, men du förstår kanske vad jag menar?) och skriv för att det är kul :-) Den dagen du inte vill skriva nåt så skriv inte alls. När du vill skriva mycket så bombardera bloggen med inlägg!

Fröken Isakson sa...

Håller med Camilla. Skit i vad andra vill läsa. Skriv det du vill skriva. Jag gillar din blogg precis som den är. Men jag märker också att statsen går ner när man inte uppdaterar regelbundet =(.

Och det är klart du ska skriva om Linus, det är ju jättekul att få reda på alla hans bravader =)

Linda sa...

Tack för feedbacken tjejer!!

Jag anntar att man ibland bara kör fast i sitt eget bloggande och går i baklås =)

Men jag fortsätter väll som tidigtare då.

Tess sa...

Klart du ska göra. Jag har saknat dig när det varit lugnt nu ett tag. Jag vill läsa om det som du skriver om, vad det än är. Ibland har man tid och lust och ibland inte... Men vi orkar vänta tills du har lust att skriva. Vi lämnar dig inte :)