Sidor

torsdag 15 maj 2008

Drömma går ju

Jag lämnar en övertrött matvägrande Linus hemma med sin pappa och går till ica för att köpa ett par saker jag glömt att köpa tidigare.

Linus ilvrålande tjuter fortfarande i öronen när jag kommer ut i regnet och livet känns inte direkt glamouröst... Under min vända på ica hinner jag drömma mig bort till en fin sandstrand någonstans på varmare breddgrader där jag ligger i en solstol och läser med en bikini* som passar och en paraplydrink vid min sida. Linus leker snällt i skuggan under ett parasoll och maken snorklar eller gör någonting annat roligt. Ingen blir bränd i solen eller får solsting. På kvällen äter vi middag på en trevlig uteservering med jättegod mat och Linus äter fint och kastar inte mat på bordsgrannarna. När Linus är mätt sätter vi honom i vagnen och han somnar snällt sedan tar jag och maken en god kopp kaffe och tittar på solnedgången.

Mmmm! ljuva avkoppling... Sedan kom jag ut i regnet igen... Och när jag kom hem var Linus argare och tröttare och vrålade högre än när jag gick.

Som sagt var drömma går ju.
*Efter avslutad amning har jag fortfarande inte lyckats hitta en BH som sitter bra så jag kan ju tänka mig hur bra det kommer att gå att hitta en bikini som passar.

3 kommentarer:

sara sa...

Jag är på! Skulle lätt kunna tänka mig att sila sand mellan tårna ett par veckor.

Linda sa...

sara - bra när åker vi??

sara sa...

Nu!