Sidor

onsdag 24 september 2008

Droppen som fick havet att rinna över

Jag har tenta på fredag och pluggandet går sådär. Dels hade jag svårt att komma igång och sedan visade det sig att jag hade pluggat på fel saker.

Jag är dessutom superstressad för att Linus är inne i någon fas som gör att han är som ett frimärke och ingen annan än mamma duger. Vilket gör att jag får absolut inget pluggat efter att ha hämtat honom på dagis.

Igår mailade jag till universitetsadjunkten som jag brukar maila när jag ska skriva tenta och behöver ett eget rum och frågade om hon kunde ordna ett rum åt mig.

I morse hade jag fått svar... Varje gång* vi ordnar extra personal och rum så kostar det oss en massa pengar och när du då meddelar väldigt sent att du inte kommer så kvarstår dessa kostnader. Är du då säker på att du skall skriva på fredag?

Det var droppen som fick havet att rinna över, nu har jag suttit i 20 minuter och glott på skärmen och gråtit. Känns det bättre? Nej, för inte nog med att jag har förlorat tid jag har dessutom ont i huvudet.¨

Jag ska verkligen inte plugga!!! Jag borde börja jobba som städare eller i kassan på ica eller vad som helst som inte kräver en högskoleutbildning!! Jag är inte skapt för att plugga.

*Jag skrev alldrig den förra tentan eftersom Linus inskolning drog ut på tiden och jag ville få det att funka så att jag kan koncentrera mig på studierna. Jag mailade henne och förklarade läget men inget svar. Tydligen blev hon sur.

4 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jo då, du kan visst plugga. Du är både klok och duktig.

Men du har inte haft förutsättningarna på din sida.

Men du kommer att fixa det till slut!!!!

Skit i surmagar som inte fattar att det viktiga i livet pågår samtidigt som tentasalar ska bokas. Jag tycker att det verkar som de har riktigt risig logistik om de inte kan fixa tentalokaler och vakter åt dig som du inte kan vara borta ifrån. På SU hade du fått skriva din tenta tillsammans med någon annan klass vilken som helst som redan hade både lokal och vakter.

Fröken Isakson sa...

Men gumma, du ska visst plugga. Det kommer gå kanon. Och känner du verkligen inte för att plugga så är det ju ingen big deal det heller. Alla måste inte ha en högskoleexamen. Lycka till nu med tentan. Kram

Lex sa...

Åh vad jobbigt! Ge inte upp ditt pluggande, allt ordnar sig till sist det är jag säker på! Kram
Ps. du har blivit utmanad av mig!

Linda sa...

Kattmamman - Tack! jag vet att jag kan och jag SKA fixa det på ett eller annat sätt!!

Det är ju bara hon som tycker att det är larvigt och jobbigt att jag ska specialbehandlas. Hon måste ju faktiskt resa sig från sin stol och gå tio meter för att skriva på bokningslistan till grupprummet att jag ska sitta där några timmar och skriva tenta.

Fröken isakson - Tack!

lex - tack! Jag såg det =)