Sidor

onsdag 24 september 2008

Stukad

på väg hem ifrån dagis brast det igen och tårarna forsade, hade precis siktat in mig på en parkbänk när jag får syn på en mamma till ett av barnen på Linus avdelning som är på väg mot mig ifrån de hållet. Jag lyckas precis svänga av och fortsätta hemmåt utan att hon upptäcker att tårarna rinner.

Fortsätter hemmåt med tårarna rinnande och undrar lite smått om alla hämtar sina barn såhär titdigt idag eftersom jag möter ett antal personer med barnvagn på väg åt dagishållet.

Inte ens det helt underbara vädret kan få mig att må bättre.

Morgonens mail tog verkligen musten ur mig. Det känns verkligen som om det kvittar om jag klarar tentan eller inte... Jag orkar inte bry mig!


Uppdatering; Efter att ha lystnat på Linus som kiknar av skratt när vi skålade med våra muggar och pratat med vännen och fd klasskamraten G som vet vem och hur vederbörande adjunkt är så känns det lite bättre.

13 kommentarer:

ML sa...

Önskar jag hade vetat hur du kände när vi sågs. Men just då visste jag ju ingenting. Skickar en kram nu i alla fall, och "tröstar" med att du verkade ha blivit gladare, för jag märkte då inget.

Linda sa...

ml - Det passade liksom inte in i samtalet att häva ur mig det just då men jag var på väg ;-)

Anonym sa...

Hej
Bra att jag kunde hjälpa lite grann i alla fall. Du vet var jag finns. Kram G

Uniflora sa...

Vilken j-a adjunkt! Jag blir jättearg när jag läser ditt förra inlägg. Du borde säga ifrån. Rasa istället för att ta åt dig och själv känna dig usel. Du är superduktig som pluggar! Du har all rätt i världen att få ett eget rum. Hennes kommentar var ytterst onödig (även om den säkert är sann, men det är hennes problem).

Jag förstår du blir ledsen (jag hade reagerat på precis samma sätt, men som utomstående är det enklare...) och önskar jag kunde hjälpa. Jag önskar dig all lycka på fredag!

Kram

Tudorienne sa...

Oj fan vad jobbigt. Men du, det är nog en tillfällig svacka, jag hoppas i alla fall att det snart känns bättre för dig! Bra kämpat och ge dig inte!

DILA sa...

Lilla skruttan! Vill du att jag ska åka och sätta den där kärringen på plats? Just pick up the phone and i´ll be there... Love U!!!

Kram Dila

sara sa...

Instämmer med alla föregående talare. Du är tokbra som pluggar! Hon har ingen rätt i något hon säger eller gör, önskar jag vore hemma för kaffe
Kram

Linda sa...

G - det hjälpte rätt mycket faktiskt!

Uniflora - Jag har god lust att skälla ut henne men jag är rädd för att det kan få konsekvenser för mina fortsatta studier så jag tar det lite lugnt. Och det kostar dem inte ett rött öre att fixa ett rum ¨åt mig för jag brukar sitta i ett grupprum inne på instutitionen och jag brukar inte ha någon särskild vakt utan institutionssekreteraren sitter ett par rum längre bort.

Tudorienne - tack! jag ska inte ge mig!

Dila - vill du vara snäll och göra det?!! ge henne en ordentlig avhyvling är du snäll.

Sara - Tack! Ja, det hade inte varit så dummt med lite snack och kaffe... tror att du kan behöva en paus ifrån ett snabbt snurrande ekorrhjul!(?)

sara sa...

Snällt att du tänker på mig där, kanske söndag förmiddag skulle passa?

Linda sa...

Sara - det skulle nog kunna passa =)vi har ju dessutom et litet syprojekt att ta tag i...

sara sa...

Gräsänkling på söndag förmiddag! Ring så slår jag på direkt

Linda sa...

Sara - Okidoki!

Tess sa...

Du ... jag blir glad av din uppdatering, väldigt ledsen över allt det andra. Tänker på dig. KRAM.