Sidor

lördag 30 januari 2010

Magi

Linus älskar chokladbollar mer än något annat på denna jord, det är det första han tittar efter när man ska gå och fika.

I förmiddags fick jag för mig att vi skulle göra egna här hemma. Sagt och gjort jag och Linus lade ner alla ingredienser i matberedaren och gjorde en deg som Linus insisterade på skulle jäsa för det brukar ju all deg göra  när vi bakar (oftast matbröd eller pizza) så visst den fick vila under en handduk medans vi hällde upp pärlsocker i en skål.

Linus tittade nyfiket på medans jag formade den första lilla bollen och lade den i pärlsockerskålen och snurrade runt, hans ögon blev stora som tefat när den lilla chokladbollen uppenbarade sig.

Var kom den ifrån!?? blev kommentaren, och för varje liten boll jag gjorde och lade i skålen med pärlsocker som Linus omsorgsfullt skakade så att det blev socker runt hela bollen upprepade han samma sak;  Var kom den ifrån!?? fortfarande med ögon stora som tefat.

Svaret är enkelt mitt hjärta, mamma kan trolla =)

2 kommentarer:

Hemlliz sa...

Å vad sugen på chokladbollar jag blev... synd att man bor i en lägenhet med pyttelitet kök så man inte har plats för något så man kan göra sådana godsaker...

Å vad gullig Linus e =)

Anonym sa...

Ja, var kom den ifrån? Hihi vad spännande. Kram Lena