Sidor

måndag 1 februari 2010

Sabla skitförkylning!!! (varning för ohämmat gnäll)

Det här är den värsta jävla förkylning jag har varit med om ! Jag har ingen feber eller ont i halsen och ingen hosta men ändå.

Ögonen rinner och näsan växlar mellan att vara totaltäppt och att rinna som en kran, och då snackar vi verkligen som en kran, helt plötsligt bara forsar det och då gäller det att inte vara långt ifrån ett papper. Stackars näsan är alldeles röd och skinflådd av allt torkande och snytande så jag smörjer in den med idominsalva och hoppas att det hjälper.

Natten till igår vaknade jag flera gånger av att näsan droppade eller av att jag nös i sömnen och det har jag aldrig varit med om tidigare, det slapp jag åtminstonde i natt då jag faktiskt sov hyffsat bra.

Om det är någon som har någon gammal, (eller ny för den delen jag är inte kinkig) huskur på lut för hur man motar förkylningar ur kroppen så får ni gärna dela med er för det här vill jag bli av med NU!

Känner mig som en sjuk karl, ynklig och gnällig.

1 kommentar:

Sofie sa...

Jo men jag tycker nog att bastun har kunnat driva en del på flykt sist jag var förkyld, det och en stark jävla halstablett i munnen och jag tror det klarnar en del:) välkommen