Sidor

onsdag 31 oktober 2007

Obalans

Idag har både jag och Linus varit i obalans...

Linus har varit klängig och kinkig hela förmiddagen och på eftermidagen antingen sov han eller storgrät. Han tillbringade större delen av sena eftermiddagen i ergon, halvsovande. Men trots att han var helt slutkörd så skulle han inte sova för natten utan gjorde så gott han kunde för att knäcka mitt näsben genom att fäkta och fara i sängen. Strax innan 21 lyckades jag åtminstonde få honom att somna för natten. PUST!

Själv har jag känt mig låg och folkskygg... troligen på grund av den sista tidens turbulens med efterföljande antiklimax.

Det kändes lite bättre efter en tur på byn med Anna och Linda och ännu lite bättre efter en stor kopp te och ett avsnitt av ugly betty medans Linusen sov i vagnen (utslagen av en överdos frisk luft).

Men jag känner att jag skulle behöva hyra in lite barnvakt och göra ett nappartag i lägenheten som fortfarande inte är helt i ordning efter flytten. Sedan skulle jag behöva lite egentid... få ta ett bad, kanske gå och klippa mig lite eller sitta i soffan och i lugn och ro läsa en tidning utan att någon (läs Linus) försöker göra pyttipanna av tidningen samtidgt som han gör en baklänges saltomotal ner ifrån soffan. Sedan är jag nog på banan igen

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gör din man? Kan inte han avlasta dig lite så att du får egentid?
Var rädd om dig! Egentid är superviktigt.

Linda sa...

Anonym - Han jobbar i en annan stad och kommer hem sent på kvällarna...

Anonym sa...

På din beskrivning av sonen låter det som att han kan ha öroninflammation. Han har väl varit förkyld och då är det lätt att det sätter sig på öronen. Kolla upp - det är hemskt för dem att ha ont i öronen.

Mamma till öronbarn

Linda sa...

anonym - tanken har slagit mig, jag ska nog ringa vårdcentralen och be dem kolla upp det.