Sidor

onsdag 19 november 2008

Minus

Jag har ju kört ett race med omtentor här i höst som inte har gått så där jättebra. Efter lite prat med nya klasskamraterna och massor med peppande från deras sida blev jag motiverad till att faktiskt göra ett försök att få skriva tentorna igen i höst och kanske kunna fortsätta läsa med den här klassen resten av utbildningen eller åtminstonde fram till nästa föräldraledighet om jag skulle få den turen.

Så i slutet på förra veckan började jag forska i saken och det visade sig att den här tentan som jag var arg över har det åter besstämts att man behöver bara skriva om den delen som man inte klarat, jag fick mail av adjunkten att jag bara hade en del kvar att skriva och tyckte då att det kan vara värt ett försök att skriva den i höst.

Bara att börja kämpa igen, mailar hit och dit, besöker diverse personer på expeditioner och blir bollad runt runt runt ingen vet någonting och ingen vill ta ansvar. Den ena måste kolla med den andra som vägrar säga någonting innan den har pratat med den tredje osv osv.

Jag har inte energi till det här! Redan nu är jag på god väg att ge upp och vänta tills i vår ändå även fast jag VET att jag skulle kunna klara det. Jag har gjort det förr men just nu orkar jag inte tjafsa mera, jag vill bara ha lite lugn och ro!!!

2 kommentarer:

sara sa...

Kanske lilla jag kan hjälpa något?

DILA sa...

Typiskt svensk byråkrati! Aldrig ska det gå smidigt. Hoppas det löser sig.

Kram Dila