Sidor

söndag 25 oktober 2009

Skulle ni våga?

skulle ni våga boka en resa reda nu för att åka i slutet av augusti nästa år när den fjärde medlemmen i resesällskapet inte ens är född ännu?

Vi skulle egentligen ha åkt nu i höst men av olika annledningar så kom vi inte iväg. Jag känner att det skulle vara så himla skönt att ha någonting att se fram emot och det borde funka bra med tanke på att Linus då kommer att vara 3,5 år och lillebror (?) kommer att vara ca 6 månader.

Vad säger ni har ni några åsikter, erfarenheter, tips, annser ni att jag är galen som ens överväger det?

Var vill vi åka då? jo, HIT

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi åkte till kanarieöarna med vår son som då var 8 månader. Funkade hur bra som helst!!! Visserligen har vi bara ett barn men vi hade sällskap med min syster med familj och de har 3 barn, då i åldrarna 1 år, 3 år och 5 år. Var lite orolig innan vi åkte om det skulle bli jobbigt men som sagt så funkade allt jättebra o vi alla hade en jättemysig semestervecka.

/Anna

Anonym sa...

Korfu bra - vi kanske följer med då..... Är själv sugen att åka tillbaka dit, T har inte varit dit. Är helt ok och liten holme så man åker runt den på en dag - gjorde i alla falll jag och Maria på vespa. Lugnt och trevligt.
Kanske lite riskabelt att boka innan bäbisen är född? Men varför inte?
Kram Lena

Arletta/B-boom sa...

Vår Emma firade sin TVÅMÅNADERSDAG på Kreta iår. Det gick hur bra som helst. Faktiskt så tror jaga tt det är lättare att åka med en bebis som ligger nöjd i vagnen än en som är så pass stor att h*n kräver motion och aktivering.

Vi bokade vår resa innan Emma var född. Däremot var vi noga med att göra resan så kort som möjligt. Vi valde då att flyga till Kreta för att det resmålet chartras från vår hemstad. Alltså inget åkande till stora flygplatser långt långt bort. Så på 6 timmar från dörr till dörr. Det gick toppen!

Fröken Isakson sa...

HIhi ja du vet ju vad jag tycker....Självklart kan man det. kramisar